باهوشترین کشورهای جهان کداماند؟
حالا که متوجه اهمیت هوش و تلاش جمعی در پیشرفت بشریت شدیم، یک سوال جذاب مطرح میشود: باهوشترین کشورهای جهان کدام اند؟ تعیین اینکه کدام کشورها باهوش ترین در جهان هستند به عوامل مختلف و متعددی بستگی دارد و به سادگی نخواهد بود. تا کنون چندین مطالعه و تحقیق در این موضوع انجام گرفته و هر کدام بر اساس معیارهایی کشورهای مورد بررسی را رتبه بندی کردهاند، در تمام این تحقیقات نقاط اشتراک و نقاط اختلافی در نتایج و معیارها وجود دارد. ما در این مقاله سعی کردیم نتایج چهار مورد از این تحقیقات را که نقاط اشتراک نزدیکی دارند خدمت شما ارائه دهیم.
باهوش ترین کشورهای جهان از نظر شاخص سرمایه اطلاعاتی یا ICI
از شاخص سرمایه اطلاعاتی یا ICI برای تعیین اطلاعات کشورهای جهان استفاده میشود. این شاخص از عوامل مختلفی برای تعیین اینکه کدام کشورها به احتمال زیاد پیشرفتهترین ایدههای آینده را توسعه میدهند استفاده میکند.
بر اساس این مطالعه، ایالات متحده در رتبه یک قرار دارد و تنها کشوری است که رتبه +A دریافت میکند. در جایگاه دوم انگلیس و در جایگاه سوم آلمان قرار دارد. دیگر کشورهای عالی رتبه در ICI شامل استرالیا، سنگاپور، سوئد، سوئیس، کانادا، فنلاند و دانمارک هستند.
باهوش ترین کشورهای جهان از نظر مطالعه ریچارد لین
مطالعهای که توسط استاد انگلیسی بریتانیا ریچارد لین بین سالهای 2002 و 2006 انجام شد، ضریب هوشی شهروندان را در 80 کشور اندازه گیری کرد. براساس این مطالعه، هنگ کنگ و سنگاپور با ضریب هوشی ملی 108 در مقام اول قرار دارند. کره جنوبی با ضریب هوشی متوسط 106 کمی عقب است. ژاپن، چین، تایوان و ایتالیا سایر کشورهایی هستندکه بالاترین ضریب هوشی ملی را دارند.
باهوش ترین کشورهای جهان از نظر سازمان همکاری اقتصادی و توسعه
مطالعه دیگری توسط سازمان همکاری اقتصادی و توسعه انجام شد. OECD از دادهها، از جمله سطح تحصیلات بزرگسالان، برای تعیین باهوشترین ملتهای جهان استفاده کرد. بر اساس این دادهها، کانادا به عنوان هوشمندترین کشور ذکر شده است. ژاپن در جایگاه دوم قرار گرفت، در حالی که اسرائیل سوم شد. از دیگر کشورهای عالی رتبه میتوان به کره، انگلستان، ایالات متحده، استرالیا و فنلاند اشاره کرد.
باهوش ترین کشورهای جهان از نظر Vouchercloud
نتیجه گیری آنها بر اساس سه عامل است: تعداد برندگان نوبل، میانگین ضریب هوشی جمعیت و عملکرد مدرسه. همانطور که نویسندگان رتبه بندی توضیح میدهند، این دادهها ایدهای از گذشته فکری، حال و آینده کشور را ارائه میدهند.
باهوش ترین کشورهای جهان از نظر ما ایرانیها
ما ایرانیها اعتقاد داریم، باهوشترین مردم دنیا هستیم و هنر نزد ایرانیان است بس! متاسفانه این اعتقاد اشتباه به خاطر وطن دوستی و نژاد دوستی ما بوده و سبب شده به جای قبول واقعیتها و تلاش برای ارتقای هوش ملی به انکار آمارهای جهانی مشغول شویم.
طبق مطالعه ریچارد لین، میانگین ضریب هوشی کشورها، عدد 87 میباشد و کشور ما با میانگین ضریب هوشی 84 در رتبه پنجاه و چهارم جهان قرار دارد.
برای ارتقای هوش ملی یک کشور، سیستم آموزش و پرورش باید برنامههایی برای افزایش هوش، قدرت تفکر و خلاقیت دانش آموزان و نسلهای کوچتر داشته باشد اما متاسفانه سیستم کهنه آموزشی در کشور ما دانش آموزان را مجبور به استفاده بیشتر از حافظه کرده و در هیچ مقطعی واحدهایی درسی برای تقویت هوش و قدرت تفکر دیده نشده است. در این شرایط والدین تا جای ممکن و در حد توان باید تلاش کنند این خلا را پرکرده و فرزندان خود را به اجرای برنامههای تقویت هوش و قدرت تفکر تشویق کنند
دیدگاهتان را بنویسید